Syksy 2013 ensimmäiset kurssit! | Yleiset tiedotteet | Forum

Please consider registering
guest

Log In

Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —— Match —— Forum Options —
Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Syksy 2013 ensimmäiset kurssit!
28.8.2013
15.11
Katri
Admin
Forum Posts: 9
Member Since:
10.5.2012
Offline

TÄRKEÄÄ SYKSYSTÄ

Koulutukset ovat tänä syksynä lyhyemmissä pätkissä. Veera ei opiskeluiltaan ehdi pitämään koulutuksia ja minun täytyy nyt ottaa aikaa yrityksen tulevaisuuden suunnittelulle ja kehitystyölle. Hintoja en ole vieläkään ehtinyt tarkistaa, joten hieronnat ja yksityistunnit saa edelleen vanhoilla hinnoilla. Poissaolojen korvaus ei ole tänä syksynä mahdollista, koska minulla ei ole nyt resursseja järjestellä niitä. Eli nyt täytyy jokaisen miettiä omalla kohdallaan etukäteen, monelleko kurssikerralle pääsee mukaan, ja kannattaako osallistua, jos ei pääse kovin usein. (Korvaavat koulutukset mahdollisia vain lääkärin/eläinlääkärin todistuksella.) Niille, jotka eivät pysty ennakoimaan pääsemisiään riittävän hyvin, on olemassa kuitenkin mahdollisuus tulla silloin, kun pääsee (sekalainen ryhmä).

Juoksuiset nartut voivat tänä syksynä treenata omassa ryhmässään, mutta hieman sivummalla juoksupöksyt jalassa. Toivottavaa on myös, ettei juoksuisia narttuja pissatettaisi ihan kentän läheisyydessä, mutta toisaalta alue on muutenkin kaikkien ulkoilijoiden käytössä, joten juoksuhajuja ei voida kentältäkään täysin estää. Tälle toivomukselle on ihan oikea syykin (ei pelkkä urosten omistajien mukavuus): jotkut urokset saavat melko herkästi eturauhasoireita juoksuhajuista, joten minimoidaan tällaiset altistukset. Myös näiden urosten kanssa pitää pystyä treenaamaan, toisaalta myös kesken kurssin alkavat juoksut ovat hankalia, joten tehdään nyt tällainen kompromissi.

Syksy on muutenkin maksukäytäntöjen jne. puolesta varsin pelkistetty. Puhelinta päivystän maanantaisin klo 12-16 ja sähköposteihin vastaan noin kerran viikossa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että minulle voi kyllä kokeilla soittaa muulloinkin, jos on vaikka kysyttävää, mutta en välttämättä ole puhelimen, saati kalenterin äärellä. Eli ajanvaraukset ja ilmoittautumiset olisi parasta hoitaa tuona "puhelinaikana". Voit myös lähettää soittopyynnön tekstiviestinä, jos et saa minua kiinni (mainitse, mitä asiasi koskee, niin tiedän esim. tarvittaessa varata kalenterin lähelle). En yleensä soita takaisin, jos ei ole lähetetty soittopyyntöä. Myös sähköpostitse ilmoittautumiset ja ajanvaraukset onnistuvat entiseen malliin, mutta vastausta voi joutua vähän odottamaan. Toivottavasti jo keväällä pystytään järjestämään nopeammat vastaukset ja enemmän kursseja, peukut pystyyn!

SYKSYN ENSIMMÄISET KURSSIT

Huomaa, että kaikki ensimmäiset kurssit ovat poikkeuksellisesti vain 4 kerran mittaisia. KURSSIT PIDETÄÄN VIIKOILLA 36-39, ELI SYYSKUUN AIKANA. Sitten tulee hieman taukoa ja toinen jakso, joka näillä näkymin on hieman pidempi. Koulutukset pidetään vanhalla tutulla Seminaarin kentällä (eli Brain Centerin lähellä, vanhan koulurakennuksen takana olevalla hiekkakentällä).

ILMOITTAUTUMISET mieluiten sähköpostitse katri.liimatainen@gmail.com (tai puhelimitse 050 304 6350 MA klo 12-16). Mainitse ilmoittautumisessa koiran kutsumanimi, rotu, ikä ja sukupuoli, omistajan/ohjaajan nimi ja puhelinnumero. Kurssimaksut maksetaan ennen kurssin alkua tilille. Maksuohjeet tulevat paluupostissa.

PENNUT / PERUSTOTTIS 1 n. 55min/kerta
TORSTAISIN (5.-26.9.) KLO 17-18
Kurssi lähtee ihan alkeista ja se sopii kaikenikäisille koirille. Käydään läpi koirankoulutuksen perusasioita, harjoitellaan kontaktia ja joka koiralle tärkeitä perustaitoja sekä luodaan pohjaa jatkolle.
Hinta 36e.

PERUSTOTTIS 2 n. 55min/kerta
KESKIVIIKKOISIN (4.-25.9.) KLO 18
Kurssi sopii pentukurssin tai perustottis 1:n käyneille tai muuten perusjutut jo osaaville. Harjoitellaan perustaitoja hieman vaikeammissa tilanteissa ja kehitetään yhteistyötä koiran kanssa. Sopii myös tokoharjoittelun tueksi (häiriöt) ja vaihteluksi.
Hinta 36e.

(LYHYT) HIHNAKURSSI n. 55min/kerta
TORSTAISIN (5.-26.9.) KLO 19-20
Hihnassa kiskoville, reuhaaville ja liian innokkaille koirille. Sopii perustottiksissa käyneille sekä hihnakurssin tai osan siitä jo aikaisemmin käyneille kertaukseksi. Käydään koko hihnakurssin asiat läpi, mutta tiivistetysti. (Sen vuoksi ihan uudet osallistujat ei oikein saa tästä riittävästi irti. Myöhemmin syksyllä pyrin pitämään pidemmän hihnakurssin.)
Hinta 36e.

TOKO n. 55min/kerta
TORSTAISIN (5.-26.9.) KLO 18-19.
Ainoa ohjattu toko-ryhmä. Kaikentasoisille tokoilijoille. Osallistujilla pitää olla vähintään kontakti- ja perustottis 1 -tasoiset asiat hallussa. Harjoituksissa tehdään ensimmäinen puolisko erilaisia tokon perusjuttuja ja toinen puolisko liikkeitä tai niiden osia osallistujien tason mukaan. Tähän ryhmään voi osallistua joko yhdellä koiralla koko tunnille, tai sama ohjaaja kahdella koiralla esim. nuorella koiralla "perusosaan" ja edistyneemmällä "liike-osaan".
Hinta 36e.

SEKALAINEN / SATUNNAISKÄVIJÄT 45min / kerta (60min, jos yli 6 osallistujaa)
Päiväryhmä TIISTAISIN (3.-24.9.) KLO 10.15 – 11.00 ja iltaryhmä KESKIVIIKKOISIN (4.-25.9.) KLO 19.00 – 19.45.
Näillä tunneilla tehdään vähän kaikenlaista, aktivointia ja yhdessä touhuilua koiran kanssa. Sopii erityisesti sellaisille, jotka eivät pysty sitoutumaan kokonaiseen kurssiin, esim. vuorotyötä tekeville, sekä sellaisille, jotka haluavat tehdä ja kokeilla koiransa kanssa monenlaista (ei niin väliä, mitä tekee, kunhan tekee). Aiheita mm. perustottiksesta, tokosta, koiratanssista (temppuja), jumppaliikkeitä koirille…
Osallistua voi kurssimuotoisesti, ilmoittautumalla ja maksamalla kaikki tunnit kerralla (voit myös ilmoittautua sekaisin päivä- ja iltaryhmän tunneille esim. kerta/viikko), jolloin hinta on 36e / 4 kertaa.
Yksittäin ja/tai paikan päällä maksettuna hinta on 10e/kerta, varaa mukaan tasaraha. Tällöin ennalta ilmoittautuminen tekstiviestitse vähintään 2h ennen koulutuksen alkua.

KISAAVAT
Kisaavat ja kisoihin tähtäävät tokoilijat voivat ottaa myös yksityisvalmennusta yksinään tai porukalla. Osallistujien määrällä ei ole vaikutusta kokonaishintaan, mutta enimmillään ryhmässä voi olla aiheista riippuen 8 koiraa/60min, jos koirat tekevät yhtäaikaa, tai 4 koiraa/60min, jos koirat tekevät yksitellen. Yksityistuntien hinnat 40e/60min, 30e/45min. Porukan kyseessä ollessa yksi henkilö ottaa asian vastuulleen: sopii ajan, kerää rahat muilta, maksaa maksun Canerokille, toimii koko porukan yhteyshenkilönä jne. Yksittäiselle koirakolle/ohjaajalle voi valmennustunnin ottaa myös jaettuna lyhyempiin, 30min tai 15min pätkiin, mutta näitä aikoja on saatavilla vain ennen tai jälkeen jonkin muun koulutuksen tai oman treenaamiseni (en siis lähde kentälle esim. yksittäisen vartin takia).

Lisäksi tokossa kisaaville koirakoille on tulossa omatoimisia kimppatreenejä. Kimppatreenit ovat kurssilla/ryhmässä oleville sekä yksityisvalmennuksessa käyville ilmaisia, muille niihin tulee pieni kenttämaksu. Kimppatreeneistä kiinnostuneet voivat ilmoitella jo itsestään, vaikka ne alkavatkin vasta hieman myöhemmin. Ilmoittelen näistä sitten syyskuun alkupuolella.

HIERONNAT
Koirien hieronnat hoidan entiseen malliin ensisijaisesti vastaanotolla (Koulukatu 3) hintaan 35e. Samassa korttelissa on meneillään rakennustöitä, jotka metelillään sekoittavat hieman kuvioita. Yritän järjestää mahdollisimman paljon ilta-aikoja, jolloin on rauhallista. Varsinkin levottomat koirat ja ensikertalaiset on syytä ajoittaa nyt klo 16-17 jälkeen (tai viikonloppuun silloin, kun viikonloppuaikoja on tarjolla). Joinakin päivinä meteli on niin rasittava ihmisellekin, että yritän sopia ensisijaisesti noita aikoja myös varmoille ja rauhallisille koirille. Nyt koulutusten alkaessa kannattaa siis varata hieronnat hyvissä ajoin, että olisi jäljellä muutakin kuin mahdollisesti meluisia päiväaikoja.

Tervetuloa uudet ja vanhat!!
Katri

2.9.2013
12.38
Katri
Admin
Forum Posts: 9
Member Since:
10.5.2012
Offline

Edellistä editoitu sen verran, että jumppa&temput -kurssi poistettu.

Forum Timezone: UTC 2

Most Users Ever Online: 11

Currently Online:
2 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 0

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 1

Topics: 7

Posts: 9

Newest Members: Katri, admin

Moderators:

Administrators: admin (0), Katri (9)