Loppusyksyn kurssit ja ryhmät | Yleiset tiedotteet | Forum

Please consider registering
guest

Log In

Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —— Match —— Forum Options —
Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Loppusyksyn kurssit ja ryhmät
15.10.2013
12.52
Katri
Admin
Forum Posts: 9
Member Since:
10.5.2012
Offline

Loppusyksyn kurssit/ryhmät ovat kuuden kerran mittaisia ja ne pidetään tutulla Seminaarin kentällä. Tunnin kesto on n. 55min. Toivotaan yhtä hyviä syyssäitä kuin edellisilläkin kursseilla!

*HIHNAKURSSI 30.10.-4.12. keskiviikkoisin klo 18
Nyt kokonainen hihnakurssi kiskoville, yli-innokkaille ja räyhääville koirille. Turvallisuussyistä osallistumisen edellytyksenä on, että koira on fyysisesti omistajansa hallittavissa.
Hinta 53e.*

*PERUSTOTTELEVAISUUS 31.10.-5.12. torstaisin klo 18 (HUOM! MUUTTUNUT AIKA!!)
Perustaitoja ja arkisia asioita kaikentasoisille koirille. Myös pennut ja uudet aikuiset koirat voivat tulla mukaan! Alkutunnista harjoitellaan perustaitoja ja lopputunnista arkisia tilanteita.
Hinta 53e.*

*KESÄLLÄ BH-KOKEESEEN?
BH-KURSSI 30.10.-4.12. keskiviikkoisin klo 17
BH-koe on käyttäytymiskoe, jolla mitataan koiran ”yhteiskuntakelpoisuutta” ja jonka voi suorittaa minkärotuisen koiran kanssa tahansa (myös sekarotuisen). Se on myös suoritettava ennen kuin voi osallistua palveluskoirakokeisiin. Käyttäytymiskokeen suorittaneen koiran nimen eteen voi liittää koulutustunnuksen BH. Tietoa BH-kokeesta Palveluskoiraliiton sivuilla: http://www.palveluskoiraliitto…..fi/bh.html
Syksyn kurssilla harjoitellaan kaupunkiosuuden asioita ja käydään tottisosuuden liikkeet läpi niin, että saadaan ne alulle. Tarvittaessa pidetään keväällä jatkokurssi (tottisliikkeet kasaan ja kaupunkiosuuttakin voidaan harjoitella lisää).
Hinta 53e.*

*TOKOILIJOIDEN (ym. pitemmällä olevien) OMATOIMISIIN KIMPPATREENEIHIN tulossa tarkennuksia, joten laitan niistä tiedot myöhemmin erikseen. Niistä voi kuitenkin jo kysellä lisätietoja. Ryhmissä mukana oleville ei eri maksua, ryhmien ulkopuolisille pieni kenttämaksu.*

*ILMOITTAUTUMISET SÄHKÖPOSTITSE (katri.liimatainen@gmail.com)
Pyrin vastaamaan sähköposteihin parin päivän kuluessa. Myös puhelin ilmeisesti toimii taas.
Kerro ilmoittautumisessa koiran kutsumanimi, rotu, sukupuoli ja ikä, ohjaajan nimi ja puhelinnumero (sekä sähköposti, jos ilmoitat jonkun muun kuin itsesi) ja alaikäisen kurssilaisen kyseessä ollessa myös huoltajan nimi ja puhelinnumero. Kerro, mille kurssille ilmoittaudut ja jos olet uusi tulokas, voit kertoa hieman tasostanne. Vastauksessa saat tiedon kurssille mahtumisesta ja maksuohjeet.

HUOM!
***POISSAOLOJA EI VOI KORVATA TOISESSA RYHMÄSSÄ. Jos et pysty sitoutumaan koko kurssiin, voit kysellä mahdollisuutta käydä kertamaksulla hintaan 10e/krt (missä tahansa ryhmässä, jossa on tilaa).
***VAIN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ MAKSETUT PAIKAT SÄILYVÄT VARATTUNA! Maksusta on myös esitettävä tosite. Lähetä kuitti liitteenä tai maksun arkistointitunnus sähköpostitse. Pahoittelen ylimääräistä vaivaa, mutta siihen on maailma mennyt…

*AVOIMET OVET VASTAANOTOLLA
Päivystän vastaanotolla (Koulukatu 3) syyslomaviikon KE 23.10. klo 13-17 välisenä aikana, jolloin siellä voi käydä maksamassa kurssimaksun käteisellä tai tuomassa tulostetun kuitin.
Tervetuloa myös ihan muuten vain jutustelemaan! Hiirenkorvassa vietetään tuolloin Reilun Kaupan viikkoa, joten klo 16:een saakka siellä taitaa olla myös kahvitarjoilu. Sen ihmeempää ohjelmaa ei kuitenkaan ole luvassa… :)

Syysterveisin Katri

(PÄIVITETTY VASTAAMAAN TÄTÄ HETKEÄ)

Forum Timezone: UTC 2

Most Users Ever Online: 11

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 0

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 1

Topics: 7

Posts: 9

Newest Members: Katri, admin

Moderators:

Administrators: admin (0), Katri (9)