Loppukevään/alkukesän 2013 kurssit | Yleiset tiedotteet | Forum

Please consider registering
guest

Log In

Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —— Match —— Forum Options —
Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Loppukevään/alkukesän 2013 kurssit
29.4.2013
10.51
Katri
Admin
Forum Posts: 9
Member Since:
10.5.2012
Offline

Hei!

Aikataulutimme vielä muutaman kurssin tälle keväälle. Koulutukset pidetään vanhalla tutulla Pitkänkarin/Seminaarin vanhan koulurakennuksen takana olevalla hiekkakentällä. (PAIKKATILANNE PÄIVITETTY 6.5.)

JUMPPAA KOIRILLE (pitkästä aikaa!)
4 kertaa MA 29.4. – 20.5. klo 17 / Katri
Sopii esim. vanhan koiran jumppauttamiseen tai vaikkapa harrastuskoiran tai nuoren koiran tukitreeniksi. Harjoituksia voidaan soveltaa erikuntoisten koirien mukaan.
Hinta 35e/4 kertaa tai 10e/kerta (muissa ryhmissä samaan aikaan käyville 30e/8e)
***MAHTUU!

YHDISTETTY PENTUKURSSI/PERUSTOTTIS1 (lyhyempi PETO1)
6 kertaa TI 7.5. – 11.6. klo 18 / Veera
Kurssilla luodaan pohjaa tulevalle yhteistyölle, harjoitellaan helppoja perustaitoja ja opetellaan koirankoulutuksen perusasioita. Ei ikärajaa. Sopii myös ihan pienille pennuille.
Hinta 48e.
***TÄYSI!

AKTIIVIHARRASTAJIEN PENTUKURSSI *uusi*
6 kertaa TO 16.5. – 20.6. klo 19 / Katri
Sopii esim. kokeneiden harrastajien uusille pennuille tai muuten sellaisille, joilla on jo tässä vaiheessa tavoitteita ja suunnitelmia pennun tulevaisuudelle. Kurssilla tehdään asioita, joiden tarkoitus on valmistaa pentua tuleviin harrastuksiin. Koulutuksen perusasioita ei kurssilla käydä läpi.
Hinta 48e.
***TÄYSI!

AKTIVOINTI
6 kertaa TI 7.5. – 11.6. klo 19 / Veera
Kaikenlaista mukavaa touhuilua koiran kanssa. Ei ikärajaa, mutta jotain perusjuttuja olisi hyvä olla pohjalla (esim. pentukurssi tai vastaavat taidot).
Hinta 48e.
***MAHTUU!

HIHNAKURSSI
7 kertaa KE 8.5. – 19.6. klo 19 / Veera (Katri)
Koirille, jotka kiskovat ja/tai räyhäävät hihnassa. Osallistuvan koiran on turvallisuussyistä oltava ohjaajansa pideltävissä. Tasovaatimuksia ei ole, mutta jos koiralla on muitakin merkittäviä ongelmia kuin hihnakäytös, katsotaan tapauskohtaisesti, soveltuuko se kurssille. Tarvittaessa voit ottaa yksityistunteja ennen kurssia (hinta 30e/45min).
Kurssin hinta 53e.
***MUUTAMA PAIKKA

NÄYTTELYKURSSI
4 kertaa MA 27.5. – 17.6. klo 17 / Katri
Harjoitellaan näyttelyssä tarvittavia taitoja.
Ei tasovaatimuksia, mutta koiran on oltava ohjaajansa hallittavissa (taluttimessa).
Hinta 35e.
***MAHTUU / MUUTAMA PAIKKA

TOKO (kilpatottelevaisuus)
Pitemmissä toko-ryhmissä on vielä tilaa joillekin pysyville ja/tai satunnaiskävijöille. Kysy lisää sopivasta ryhmästä, jos olet kiinnostunut!

ILMOITTAUTUMISET, TIEDUSTELUT JA MUUTA TÄRKEÄÄ

Ilmoittautumiset koulutuksiin alkavat heti.
Ilmoittautua voit: sähköpostitse milloin vain (katri.liimatainen@gmail.com) tai puhelimitse arkisin klo 12-16 välisenä aikana (p. 050 304 6350).
Kerro ilmoittautumisessa seuraavat tiedot:
- mille kurssille haluat osallistua
- koiran nimi, rotu, sukupuoli ja ikä
- ohjaajan nimi (ohjaajien nimet), puhelinnumero ja sähköposti
Jos olet meille uusi tuttavuus, kerro myös hieman tasostanne.

Sähköposti-ilmoittautumisiin pyritään vastaamaan parin päivän kuluessa. Jos vastausta ei kuulu, tarkistathan, että olemme saaneet viestisi. Kun saat tiedon kurssille/ryhmään mahtumisesta, saat sähköpostitse maksuohjeet ja -ehdot. Vahvistat paikkasi maksamalla maksun viikon kuluessa. Muutoin paikka voidaan luovuttaa seuraavalle. Jos tiedät tarvitsevasi enemmän maksuaikaa tms., kerro se jo silloin, kun ilmoittaudut ja ilmoita myös postiosoitteesi mahdollista laskutusta varten (postiosoitetta ei tarvita silloin, kun maksat normaalisti etukäteen). Maksun jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Kurssit ja ryhmät järjestyvät, mikäli osallistujia on riittävästi. Jos kurssi peruuntuu liian pienen osallistujamäärän takia, osallistujille ilmoitetaan ja jo maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta muuten kuin lääkärin/eläinlääkärin todistusta vastaan. Lyhyemmistä poissaoloista ja narttujen juoksuista on erilliset korvauskäytännöt.

Treenien kesto on n. 55min/kerta. Kurssin kohdalla on mainittu ryhmästä pääasiallisesti vastaava vetäjä, mutta vetäjän estyessä muutoksia voi tulla. Lisäksi Jasmin hyörii kentällä apuna kaikissa ryhmissä.

POISSAOLOISTA VIELÄ

Valitettavasti käytäntö on osoittanut, että poissaolojen korvaussysteemi on edelleen hieman liian monimutkainen. Yritän kesän aikana kehittää näihin jotain selkeämpää ratkaisua (hyviä ideoita otetaan vastaan).

Kertauksena kuitenkin kevätkauden 2013 korvauskäytäntö:
Poissaolojen korvaaminen toisessa ryhmässä on mahdollista, kunhan poissaolosta on ilmoitettu hyvissä ajoin etukäteen. Poissaolon syy ei vaikuta korvausmahdollisuuteen, jos poissaolosta on ilmoitettu vähintään viikkoa ennen treenejä. Sairastumisen tai juoksun kyseessä ollessa ilmoita heti, kun asia on tiedossa.
Juoksuiset nartut korvaavat poissaolonsa jo juoksun aikana, saman viikon viimeisen ryhmän mukana, torstaina klo 19. (Kannattaa myös käydä juoksun aikana ilman koiraa katsomassa oman ryhmän harjoituksia. Näitä voi sitten tehdä kotona ja/tai kentällä korvaustreenissä.) Muutenkin korvaus tapahtuu ensisijaisesti aina samalla viikolla kuin poissaolokin, edellä mainituissa viikon viimeisissä treeneissä (tai iltavuorolaiset päivä-tokossa ti klo 11). Tarvittaessa sovitaan toisenlaisesta menettelystä.

Korvaustreeneihin pitää ilmoittautua, esim. samalla kun ilmoittaa poissaolosta. Korvaustreenit ovat käytännössä useimmiten jonkin toisen ryhmän mukana, mutta korvaajilta väliin jääneet aiheet yritetään huomioida mahdollisuuksien mukaan.
Huolehdi itse, että saat käytyä riittävät korvauskerrat!

Ilmoittamistavat:
- sähköpostitse vähintään viikko ennen poissaoloa
- puhelimitse treenejä edeltävänä maanantaina tai torstaina klo 12-16
- tekstiviestitse mieluiten arkisin klo 12-16

Kevätkauden lopussa on lisäksi muutama erillinen korvauskerta, jotka järjestetään, jos niille on tarvetta (esim. jos jokin treenikerta peruuntuu kokonaan tai jos loppukaudesta tulee sairastumisia tms.). Nämä kerrat ovat alustavasti ti 18.6. ja ke 19.6. klo 18 sekä vielä to 20.6. klo 19. Ainakin tällä hetkellä näyttää, että korvaukset etenevät pääsääntöisesti aikataulussa, joten ehkä noista ei ainakaan ihan kaikkia järjestetä. Mutta katsotaan!

MUKAVAA KEVÄTTÄ!

Terveisin Katri & co.

ps. Kesän aikana käyn myös kaikki kurssit läpi suurennuslasin kanssa ja teen tarvittavia päivityksiä ja muutoksia niihin. Kaikenlaiset kommentit, palautteet ja ehdotukset niin kurssisisältöjen kuin toteutuksen ja käytäntöjenkin suhteen ovat erittäin tervetulleita! Kerro siis, mitä asioita mielestäsi pitäisi säilyttää, mitä poistaa, mitä lisätä ja mitä vähentää. Ja mitä/millaisia kursseja toivot syksyllä järjestettävän!

Forum Timezone: UTC 2

Most Users Ever Online: 11

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 0

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 1

Topics: 7

Posts: 9

Newest Members: Katri, admin

Moderators:

Administrators: admin (0), Katri (9)