Ilmoittautuminen kevään 2013 koulutuksiin ja muuta tietoa | Yleiset tiedotteet | Forum

Please consider registering
guest

Log In

Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —— Match —— Forum Options —
Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Ilmoittautuminen kevään 2013 koulutuksiin ja muuta tietoa
17.2.2013
18.17
Katri
Admin
Forum Posts: 9
Member Since:
10.5.2012
Offline

ILMOITTAUTUMISET KOULUTUKSIIN JA MUUTA TÄRKEÄÄ

Ilmoittautumiset koulutuksiin alkavat heti.
Ilmoittautua voit: sähköpostitse (katri.liimatainen@gmail.com) tai puhelimitse arkisin klo 12-16 välisenä aikana (p. 050 304 6350).
Kerro ilmoittautumisessa seuraavat tiedot: mille kurssille haluat osallistua, koiran nimi, rotu, sukupuoli ja ikä, ohjaajan nimi (ohjaajien nimet), puhelinnumero ja sähköposti. Jos olet meille uusi tuttavuus, kerro myös hieman tasostanne. Sähköposti-ilmoittautumisiin pyritään vastaamaan parin päivän kuluessa. Jos vastausta ei kuulu, tarkistathan, että olemme saaneet viestisi.

Kun saat tiedon kurssille/ryhmään mahtumisesta, saat sähköpostitse maksuohjeet ja -ehdot. Vahvistat paikkasi maksamalla maksun viikon kuluessa. Muutoin paikka voidaan luovuttaa seuraavalle. Jos tiedät tarvitsevasi enemmän maksuaikaa tms., kerro se jo silloin, kun ilmoittaudut ja ilmoita myös postiosoitteesi mahdollista laskutusta varten (postiosoitetta ei tarvita silloin, kun maksat normaalisti etukäteen). Maksun jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Kurssit ja ryhmät järjestyvät, mikäli osallistujia on riittävästi. Jos kurssi peruuntuu liian pienen osallistujamäärän takia, osallistujille ilmoitetaan ja jo maksetut kurssimaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Maksua ei palauteta muuten kuin lääkärin/eläinlääkärin todistusta vastaan. Lyhyemmistä poissaoloista ja narttujen juoksuista on erilliset korvauskäytännöt.

Treenien kesto on n. 55min/kerta.

POISSAOLOISTA

Poissaolojen korvaaminen toisessa ryhmässä on mahdollista, kunhan poissaolosta on ilmoitettu hyvissä ajoin etukäteen. Poissaolon syy ei vaikuta korvausmahdollisuuteen, jos poissaolosta on ilmoitettu vähintään viikkoa ennen treenejä. Sairastumisen tai juoksun kyseessä ollessa ilmoita heti, kun asia on tiedossa.

Korvaus tapahtuu ensisijaisesti aina samalla viikolla kuin poissaolokin, viikon viimeisissä treeneissä torstaina klo 19 (vko 15 alkaen). Tarvittaessa sovitaan toisenlaisesta menettelystä (esim. jos poissaolija on torstain ryhmässä).

Kevätkauden lopussa on lisäksi muutama erillinen korvauskerta, jotka järjestetään, jos niille on tarvetta. Nämä kerrat ovat ti 18.6. ja ke 19.6. klo 18 sekä vielä to 20.6. klo 19. Korvaustreeneihin pitää ilmoittautua, esim. samalla kun ilmoittaa poissaolosta. Korvaustreenit ovat käytännössä useimmiten jonkin toisen ryhmän mukana, mutta korvaajilta väliin jääneet aiheet yritetään huomioida mahdollisuuksien mukaan.

Huolehdi itse, että saat käytyä riittävät korvauskerrat!

Ilmoittamistavat:
- sähköpostitse vähintään viikko ennen poissaoloa
- puhelimitse treenejä edeltävänä maanantaina tai torstaina klo 12-16
- tekstiviestitse mieluiten arkisin klo 12-16

Juoksuiset nartut korvaavat poissaolonsa jo juoksun aikana, saman viikon viimeisen ryhmän mukana, torstaina klo 19. Kannattaa myös käydä juoksun aikana ilman koiraa katsomassa oman ryhmän harjoituksia. Näitä voi sitten tehdä kotona ja/tai kentällä korvaustreenissä.

Forum Timezone: UTC 2

Most Users Ever Online: 11

Currently Online:
1 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Member Stats:

Guest Posters: 0

Members: 0

Moderators: 0

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 1

Topics: 7

Posts: 9

Newest Members: Katri, admin

Moderators:

Administrators: admin (0), Katri (9)